ESP

Smoothie Strawberi ESP untuk sahur puasa sunat

08:30

Esok hari Khamis. Untuk yang berpuasa esok mesti terfikir kan nak sahur apa la esok pagi ni.

Baru-baru ni baru buka Shell Out Subang Bestari. Dekat je dengan rumah. Dah pergi jengah ok la makanan bersesuaian dengan RM50 per set.

Biasanya kalau makan ala-ala Shell Out ni ada jagung rebus. Terbit juga idea sesuai untuk sahur. Makanan pun eat clean. Rebus je. Colour pun cantik. Kuning kan. Vibration colour tu.


Last weekend daytrip pergi Cameron Highlands sempat beli beberapa tongkol jagung ni. Bolehla esok nak rebus. Makan ala Shell Out.

Beli strawberi juga. Niat di hati nak buat smoothie Strawberi. Blend dengan ESP mux dengan susu low fat. Sedap. Kenyang. Nutrisi. InsyaAllah boleh tahan lapar.


Bagi yang ada gastrik, boleh praktis puasa sunat Khamis. Warm-up perut untuk tak berkeroncong sepanjang hari.


You Might Also Like

0 comments

Pos Popular

Follow Zaleha