Cuci pinggan periuk cawan

Sinki Clear Semua Dah Bersih Guna Hand Dish Wash

08:15

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Alhamdulillah ada peluang update entry si anak bujang dah lena sambil mengulit rambut papa.

Mummy boleh sambung check seisi dapur sebelum tidur. Sinki dah clear. Semua dah basuh bersih. Biasanya guna gajet Get Clean Hand Dish Wash untuk basuh botol susu & puting Adam. Tapi nak buat basuh periuk nasi ke cawan ke pun boleh. Dah namanya Hand Dish Wash.

Since Adam dah nak masuk 4 tahun, Mummy buat soft landing sorok semua botol susu. Strategi Mummy & Papa beli sippy cup & ala botol susu Mickey Mouse. Alhamdulillah mula-mula nampak macam tak nikmat je dia minum kan. Tapi have to la sebab Adam dah school.


Penggunaan Hand Dish Wash masih diteruskan. Dahla murah tak sampai RM30. Tahan lama pulak tu. Concentrated liquid kan. Few drops je dah ada buih. Kalau basuh bekas air guna setitik pun dah ok. 473ml tapi tahan berbulan-bulan.


You Might Also Like

0 comments

Pos Popular

Follow Zaleha