Spa

Spa Anak Kak Jah Cafe Subang Impian

02:58

Assalamualaikum wbt..
Petang Ahad ni sambil bersantai dengan family sempat layan group Whatsapp Zumba. Kadang-kadang group Whatsapp ni bagus juga. Kita boleh share banyak info. Biasalah group whatsapp perempuan ni memang macam tu. Daripada cerita makan bawa ke berat badan. Bersalin sampai lah cerita macam-macam la.

Petang ni saya nak kongsikan Spa yang boleh dikunjungi untuk orang-orang yang berada di persekitaran. Harganya pun agak berpatutan.


Dengar kata owner spa ni anak Kak Jah Cafe. Kak Jah Cafe ni pernah la saya singgah. Breakfast dengan suami layan gak ar lempeng yang sedap. Recommended la untuk tempat breakfast Subang Mahsing/Subang Bestari.

Saya ingat macam nak try gak spa ni. Nak buat normal facial. Biasanya kalau kat rumah memang guna 3 steps skincare tu. Kalau untuk suplemen makan Vitamin C Sustained Release. Bukan sekadar vitamin kulit tapi memang amat sesuai untuk yang lepas bersalin. Alhamdulillah dah 100 hari luka czer saya cantik.

Lepas bersalin haritu sempat panggil orang urut. Ingat nak suggest kat member yang dalam pantang tapi malangnya tukang urut tu accident pulak. Innalillah. 

Saya suggest spa ni urutan selepas bersalin 3 hari RM300. Oklah berbanding tukang urut dia sebelum ni tinggal kat Meru. 3 hari RM450 kena berjemput berhantar. Jarak Subang - Shah Alam tak la sejauh Meru - Shah Alam kan.

Kalau ada kawan-kawan lelaki or perempuan yang nak berspa bolehla cadangkan spa ni.

Saya tak buka spa. Kalau ada yang nak beli Vitamin C ke Collagen Powder ke Set Resdung ke bolehla saya bantu..😄

Sama-sama kita nak cantik kan..😂


You Might Also Like

0 comments

Pos Popular

Follow Zaleha